Afvalcontainer huren bij Driessen

Het huren van een afvalcontainer wordt steeds populairder vanwege de veel voordelen die het met zich meebrengt. Als je overweegt een container te huren, ben je bij Driessen Recycling in Horst aan het juiste adres. Samen met jou zorgen we ervoor dat de omgeving in en rondom je bedrijf of huis schoon blijft.

Welke klus je ook hebt, bij ons vind je de perfecte container om je afval in te deponeren!

Webshop
  • Betaal voor hetgeen u stort op basis van KG-prijs!
  • Diverse bouw- en afvalstoffen; van A-(hout) tot Z(and)
  • Breed assortiment aan containers.

In 5 stappen regel je jouw afvalcontainer

Heb je nog een vraag over het aanvragen van een container?

Bekijk de veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met een van onze kundige medewerkers. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 077-397 8000 of stuur ons een email via info@driessen-horst.nl

Wil je een container bestellen voor jouw project? Dat kan eenvoudig via onze bestelportal. In 5 eenvoudige stappen heb jij jouw container op de gewenste locatie staan. 

In de container mag alleen afval waar deze voor is aangemeld. Raadpleeg de acceptatievoorwaarden van Driessen om te weten wat er in de container mag. Is er iets niet helemaal helder? Neem dan contact op, ons team staat u graag te woord.

Je kunt eenvoudig je container laten ophalen via het ophaalformulier.

In onze huurprijs zit 1 week huur inbegrepen. Wil je de container langer laten staan? Geen probleem! Neem contact op en vraag naar de extra huur tarieven. 

De container mag maximaal 20 centimeter boven de rand geladen worden. Voor het veilig afvoeren van de container zal de chauffeur de container met een bagagenet afdekken. Wanneer de container te vol is gegooid, is dit niet mogelijk en kan de vrachtwagen de container niet laden. Creative oplossingen met schotten langs de wand is niet toegestaan. Heb je het idee dat je een te kleine container hebt besteld, neem dan direct contact op zodat er een passende oplossing kan worden geboden.

Terug naar boven