Recycling

Recycling

Driessen Recycling

Driessen Recycling beschikt over een onafhankelijke milieustraat geschikt voor het inzamelen en vervoeren van al uw afval. Onze locatie op de Hamweg 6 in Horst is voor iedereen toegankelijk, u kunt zelf uw recyclebaar afval in komen leveren of bestel eenvoudig een afvalcontainer en laat uw afval aan huis ophalen!

Bekijk direct de storttarieven

Vandaag gesloten

Reguliere openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 12:30 en 13:00 tot 16:45

  • Zaterdags geopend van 8:00 tot 12:30
  • Zondag: gesloten

Let op! Tijdens de bouwvak (week 30-31-32) zijn wij geopend van 08.00 tot 12.30 - Op zaterdagen in deze periode (20-07/27-07/03-08/10-08) zijn wij gesloten

 

Wellicht een bakkie doen?

Heeft u meer afval? Dan kunt u misschien wel een container gebruiken. Bekijk hier onze mogelijkheden!

Containers Uitsnede digitaal.png
Openingstijden Driessen Recycling

Belangrijke informatie:

  • Voor particulieren geldt alleen contante of pin betalingen
  • Met uw asbest kunt u bij ons terecht van maandag t/m zaterdag
  • Voor bankstellen geldt een toeslag van 30,- euro per stuk
  • Voor inleveren van Landbouwfolie en acryldoek eerst contact op nemen met ons kantoor.

Afvalinzamelstation Noord-Limburg

Bij Driessen kunt u op 2 manieren afval deponeren. Dit kan door naar ons afvalinzamelstation te komen aan de Hamweg 6 in Horst, of door een container te laten plaatsen die voldoet aan uw wensen. Dit hangt af van het soort afval en de hoeveelheid afval die u wilt laten ophalen. Driessen is met name operationeel in gemeente Horst aan de Maas, gemeente Venlo, gemeente Peel en Maas en gemeente Venray. Hieronder bespreken we de verschillende afvalstromen. Voor het correct aanleveren van diverse afvalstoffen verwijzen wij u naar onze acceptatievoorwaarden afvalinzameling

Diverse afvalstromen die wij innemen:

Grofvuil.png
Bouw en sloop.png
B-hout.png
C-hout.png
Puin.png
Asbest.png
Dakafval.png
Glas.png
Groen en Snoei.png

Asbest 

Asbest kan tijdens werkdagen aangeboden worden van 7:30 tot 12:30 en van 13:00 tot 16:15 uur en zaterdags van 08:00 tot 12:00.

Asbest moet ingepakt worden in speciale asbestzakken die bij ons in twee maten verkrijgbaar zijn:

  • Asbest BigBag 1 m³ kosten €11,00 euro per stuk
  • Asbest platenzak 1 m³ kosten €26,00 euro per stuk

Zie onze brochure asbestinzameling voor meer informatie, of neem contact op met recycling.

Isolatiemateriaal

Alle soorten isolatiemateriaal denk hierbij aan onder andere; glaswol, steenwol, piepschuim, ect. Voor grotere hoeveelheden neem eerst contact op met ons kantoor.

Acceptatievoorwaarden

Het is belangrijk om te weten dat er specifieke regels gelden voor het plaatsen en ophalen van afvalcontainers in Noord-Limburg. Zo moet er te allen tijde voldaan worden aan de acceptatievoorwaarden van Driessen Recycling en mag er alleen het juiste afval in worden gegooid. Door deze regels te volgen, kunt u ervoor zorgen dat afval efficiënt wordt opgehaald en verwerkt zonder bijkomende kosten voor verkeerde producten. 

Het is belangrijk om te weten dat er gestreefd wordt naar recycling van de afvalstromen in Noord-Limburg, en de afvalinzameling gericht is op circulariteit en hergebruik van grondstoffen. Door de juiste afvalsoort in de juiste container aan te leveren, werken we samen een circulaire maatschappij!

Ontdek onze milieustraat!

Driessen Groep

Handelstraat 5
5961 PV Horst

  • Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:30

Driessen Recycling

Openingstijden Driessen Recycling

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.