Afvalcontainers

Afvalcontainers

Afvalcontainers in Noord-Limburg

Bent u opzoek naar een betrouwbare en servicegerichte partner voor de afvalverwerking van uw project? Dan bent u bij Driessen Recycling aan het juiste adres. Doordat wij beschikken over een onafhankelijke milieustraat en een eigen transportafdeling kunt u het afvoeren en verwerken van uw afval aan ons toevertrouwen. 

Laten we eens een bakkie doen?

Waarom onze afvalcontainers?

Bij Driessen vinden we service en klantgerichtheid erg belangrijk. Dat merkt u ook in onze dienstverlening. Dag in, dag uit zijn onze collega’s bezig met het verlenen van de beste service.

ANGY-2306.jpg

Van A(-hout) tot Z(and)

Bij Driessen verwerken we veel verschillende soorten afval. Of het nu gaat om dakleer, isolatiemateriaal, grof of fijn puin, hout, groenafval of grond: we helpen u graag bij het afvoeren en verwerken van uw afval.

Export 13-7-5.jpg

Service op maat

Vindt u op onze website niet waar u naar opzoek bent? We kijken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hamweg-3.jpg

Flexibel en klantgericht

Is uw container eerder vol dan gepland en moet deze geleegd worden? Bel dan gerust onze planning. Zij kijken met u mee of het eerder ledigen van de container mogelijk is. Zo kunt u snel weer verder met uw project.

Afvalcontainers voor iedere klus!

Of u nu begint aan een grote of kleine klus, bij Driessen vindt u altijd een container die aansluit bij al uw projecten. Met containers tussen de 5 m3 en 35 m3, weet u zeker dat u voldoende capaciteit heeft om uw afval af te laten voeren.

Afvalcontainer plaatsen

We denken graag met u mee en adviseren u graag over de container die het beste bij uw project past. Ieder project is namelijk verschillend. Zo ook de duur van uw project. Bij Driessen kijken we naar uw wensen en behoeften, zodat u zeker weet dat u uw afval altijd kwijt kunt.

Heeft u voor langere tijd een container nodig die bijvoorbeeld eens per twee maanden of juist met enige regelmaat geleegd moet worden? Ook voor langdurige plaatsing van afvalcontainers kunt u bij ons terecht. Zo kunnen er bijvoorbeeld vaste ledigingsmomenten worden afgesproken. Moet de container onverwacht eerder geledigd worden? Neem dan gerust contact op met onze planning. Zij helpen u spoedig mogelijk verder.

Veelgestelde vragen over afvalcontainers

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld de plaatsing of lediging van uw afvalcontainer? Of wilt u weten welke afvalsoorten wij verwerken? Bekijk dan de veel gestelde vragen over afvalcontainers hieronder.

Wil je een container bestellen voor jouw project? Dat kan eenvoudig via onze bestelportal. In 5 eenvoudige stappen heb jij jouw container op de gewenste locatie staan. 

In de container mag alleen afval waar deze voor is aangemeld. Raadpleeg de acceptatievoorwaarden van Driessen om te weten wat er in de container mag. Is er iets niet helemaal helder? Neem dan contact op, ons team staat u graag te woord.

Je kunt eenvoudig je container laten ophalen via het ophaalformulier.

In onze huurprijs zit 1 week huur inbegrepen. Wil je de container langer laten staan? Geen probleem! Neem contact op en vraag naar de extra huur tarieven. 

De container mag maximaal 20 centimeter boven de rand geladen worden. Voor het veilig afvoeren van de container zal de chauffeur de container met een bagagenet afdekken. Wanneer de container te vol is gegooid, is dit niet mogelijk en kan de vrachtwagen de container niet laden. Creative oplossingen met schotten langs de wand is niet toegestaan. Heb je het idee dat je een te kleine container hebt besteld, neem dan direct contact op zodat er een passende oplossing kan worden geboden.

Heeft u een andere vraag?

 

Neem gerust contact met ons op. Onze collega's staan voor u klaar!

Neem nu contact op

Ontdek onze milieustraat

Heeft u afval dat u zelf kunt vervoeren? Ook dan kunt u bij Driessen Recycling terecht. Wij beschikken over een onafhankelijke milieustraat, gelegen aan de Hamweg 6 te Horst. Onze milieustraat is, gedurende de openingstijden, voor iedereen toegankelijk voor het inleveren van allerlei soorten afval. Van bouw- en sloopafval tot dakleer en bitumen en van landbouwfolie en groenafval tot vlak glas: u kunt het bij ons kwijt. 

Bekijk de stortprijzen

Hamweg-2.jpg

Wie is Driessen Horst?

Driessen werd in 1942 als eenmanszaak opgericht door Bert en Wies Driessen. Met een paard en wagen werden de eerste vrachten in deze tijd vervoerd. Kort na het einde van de oorlog werd de aanspan ingeruild voor een gebruikte Dodge-truck van het Amerikaanse leger. Ruim 80 jaar later beschikt Driessen over een prachtig, modern wagen- en machinepark en honderden tevreden partners door onze uitmuntende service en het bieden van maatwerk. Dat doen we samen met onze 40 medewerkers. 

Driessen Grondwerken en Recycling is een betrouwbare partner in de grond-, weg- en waterbouw en een sterke speler in de recycling van diverse materialen.

Ontdek Driessen Horst

Driessen Grondwerken is gecertificeerd voor:

2_Tekengebied 1.png

Veiligheid

Naamloos-1_Tekengebied 1.png

Kwaliteitsmanagment

3_Tekengebied 1.png

Bodemsanering

4_Tekengebied 1.png

Grondbank

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze dienstverlening of kunnen wij u helpen met het plaatsen van een container? Neem dan contact met ons op! Ons team staat voor u klaar!

Driessen Groep

Handelstraat 5
5961 PV Horst

Vandaag geopend 07.30 - 17.30
  • Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:30

Driessen Recycling

Openingstijden Driessen Recycling

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.