Werken bij
Driessen Groep

Werken Bij

Wij zijn een stabiel groeiend bedrijf en zijn vrijwel altijd op zoek naar personele versterkingen: Chauffeurs, machinisten, monteurs en stagiairs. Wij zijn er trots op dat veel van onze medewerkers lang trouw blijven aan Driessen Groep en waarderen het ontzettend dat zij er elke dag weer voor kiezen om met ons te werken.

Goede medewerkers zijn goud waard

Wij geloven dat wanneer mensen de ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien, ze die ook pakken. De persoonlijke groei van onze individuele medewerkers heeft er toe geleid dat wij als bedrijven hebben kunnen groeien en dat nog altijd doen. Hier hebben wij ons team voor te danken. 

Doordat wij een groot bedrijf zijn, actief in verschillende industrieën en werkgebieden, vinden wij bijna altijd een uitdaging die bij jou past. Velen van onze medewerkers hebben dan ook een nieuwe ‘baan’ gekregen, zonder het bedrijf te verlaten. Je kunt doorgroeien naar een andere functie, maar je kunt ook afbouwen bij ons. Intern is er ontzettend veel mogelijk.

 

Wij zijn niet op zoek naar chauffeurs die alleen willen laden en lossen. Wij zoeken chauffeurs die meer in hun mars hebben en op zoek zijn naar complexe transportuitdagingen. Je moet je werk leuk vinden en passie werk dat moet leuk zijn en er moet uitdaging in zitten.  Om bij het Driessen team te passen moet je energie krijgen van de uitdagingen van de klant en drie stappen vooruit denken. Verder staat bij ons eerlijkheid voorop. Afspraak is afspraak. Ben jij een man of vrouw van je woord?

Wij bieden jou

 • Verantwoordelijkheid en uitdaging
 • Een voltijd of deeltijd functie
 • Complexe transportvraagstukken
 • Groeikansen en scholing
 • Goed uitgeruste werkplaats
 • Flexibiliteit en afwisseling
 • Goed salaris en prima regeling voor overwerk
 • Geen baan, maar een loopbaan

Til jij Driessen Groep naar een hoger niveau?

Meer weten?

Wij zoeken nieuwe collega’s die verantwoordelijkheid verwachten en energie krijgen van de uitdagingen van onze klanten. Collega’s die passen binnen de Driessen cultuur, mensen die hun bedrijfskleding met trots dragen, zelfs op vrije dagen.

Genoeg over ons. Wij zijn benieuwd naar jou. Bel ons op, dan maken we een afspraak om nader kennis te maken: 077-397 8016 

Openstaande vacatures Driessen Grondwerken 

Grondwerker GWW

Wil jij het grootste deel van je werkzaamheden bezig zijn in de buitenlucht? Wil jij zowel onder als boven de grond aan de slag gaan met diverse werkzaamheden zoals het aanleggen van een nieuwe rioleringen, bestratingswerkzaamheden of de eerste stap zetten in grote projecten door te ondersteunen bij het bouwrijp maken van bouwgronden?

Voor Driessen Grondwerken zoeken wij een enthousiaste grondwerker. 

Je bent als grondwerker een onmisbare schakel in tal van bouw- & natuur- projecten waarbij vakmanschap, inzicht en teamwork belangrijke vaardigheden zijn!

 

Wij vragen:

 • Rijbewijs B(E)
 • VCA gecertificeerd of bereid dit te behalen
 • De bereidheid om bij uitstek op zaterdag- en avonddienst te werken
 • Inzet, enthousiasme en servicebereidheid

Voor informatie kun je gerust contact opnemen met Marc Driessen tel. 06-15064806 of e-mail via: m.driessen@driessen-horst.nl.

Wanneer je je woord geeft, dan hou je je daar aan