Werken bij
Driessen Groep

Werken Bij

Wij zijn een stabiel groeiend familiebedrijf en zijn vrijwel altijd op zoek naar personele versterkingen: Chauffeurs, machinisten, monteurs en stagiairs. Wij zijn er trots op dat veel van onze medewerkers lang trouw blijven aan Driessen Groep en waarderen het ontzettend dat zij er elke dag weer voor kiezen om met ons te werken.

Werken bij Driessen Grondwerken

Werken bij Driessen Grondwerken is als thuiskomen. In ons familiebedrijf staat de deur altijd open en kennen we elkaar. En dat voor al tachtig jaar. Een extra stap zetten voor de ander vinden we heel normaal. Hoewel de sfeer gemoedelijk en ‘klein’ voelt, is Driessen Grondwerken een grote speler in de markt. Omdat we iedereens krachten waarderen, werken we niet met afdelingen. Al onze 45 medewerkers zijn betrokken bij projecten en zetten zich ervoor in. Iedereen weet wat er speelt.

Onze collega's maken Driessen Grondwerken tot wat het is. Samen de dag starten met een kop koffie, elkaar opzoeken met de lunch en de week afsluiten met elkaar is bij ons vaste prik. Daarnaast zoeken we elkaar vaker op om in een sociale setting bij te kletsen. Denk aan barbecues in de bouwvak, de jaarvergadering na de kerstvakantie en andere spontane activiteiten die collega's oppakken. Driessen Grondwerken, dat zijn we samen.

 

Goede medewerkers zijn goud waard

Wij geloven dat wanneer mensen de ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien, ze die ook pakken. De persoonlijke groei van onze individuele medewerkers heeft er toe geleid dat wij als bedrijven hebben kunnen groeien en dat nog altijd doen. Hier hebben wij ons team voor te danken. 

Doordat wij actief zijn in verschillende industrieën en werkgebieden, vinden wij bijna altijd een uitdaging die bij jou past. Velen van onze medewerkers hebben dan ook een nieuwe ‘baan’ gekregen, zonder het bedrijf te verlaten. Je kunt doorgroeien naar een andere functie, maar je kunt ook afbouwen bij ons. Intern is er ontzettend veel mogelijk.

Wij zoeken mensen die meer in hun mars hebben en op zoek zijn naar complexe uitdagingen. Binnen Driessen hebben wij, door onze diversiteit aan projecten altijd een leuke aanbieding voor je. Je moet je werk met passie verrichten straalt dit ook uit. Om bij het Driessen team te passen moet je energie krijgen van de uitdagingen van de klant en drie stappen vooruit denken. Verder staat bij ons eerlijkheid voorop. Afspraak is afspraak. Ben jij een man of vrouw van je woord?

Wij bieden jou

 • Verantwoordelijkheid en uitdaging
 • Een voltijd of deeltijd functie
 • Complexe transportvraagstukken
 • Groeikansen en scholing
 • Goed uitgeruste werkplaats
 • Flexibiliteit en afwisseling
 • Goed salaris en prima regeling voor overwerk
 • Geen baan, maar een loopbaan

Til jij Driessen Groep naar een hoger niveau?

Meer weten?

Wij zoeken nieuwe collega’s die verantwoordelijkheid verwachten en energie krijgen van de uitdagingen van onze klanten. Collega’s die passen binnen de Driessen cultuur, mensen die hun bedrijfskleding met trots dragen, zelfs op vrije dagen.

Genoeg over ons. Wij zijn benieuwd naar jou. Bel ons op, dan maken we een afspraak om nader kennis te maken: +31 6 15064806

Openstaande vacatures Driessen Groep

Calculator / Werkvoorbereider GWW

Jij vindt …

… het fantastisch om een project mee op te starten. Daarom sta jij aan de start van de opdracht en ben jij verantwoordelijk voor het calculeren van de offerteaanvraag. Daar stopt het niet: je bent ook medeverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Dat maakt jou onmisbaar en dat voel je. We nemen je serieus, betrekken je bij belangrijke beslissingen en werken als een team. Er wordt bij ons hard gewerkt en flink gelachen: we zijn een team op en buiten de werkvloer.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een mbo of hbo-werk- en –denkniveau met een achtergrond in civiele techniek of bouwkunde; 2 jaar werkervaring is een pre.

En de arbeidsvoorwaarden? Die zijn meer dan goed:

 • aantrekkelijk maandsalaris tussen de € 3000 en € 3700 bruto, afhankelijk van je ervaring;
 • pensioenregeling volgens de Cao Transport en Logistiek;
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen op fulltimebasis;
 • 8 procent vakantiegeld;
 • laptop en werktelefoon;
 • doorgroei- en studiemogelijkheden;
 • tijdelijk contract met uitzicht op vast contract.
 • Lease auto van de zaak

Als calculator/werkvoorbereider …

… zorg jij voor werk voor jouw collega's. Offerteaanvragen komen binnen in jouw mailbox. Jij duikt direct in de aanvraag en analyseert de tekeningen en het bestek. Dat doe je van achter je computer, en op de projectlocatie. Alles geïnventariseerd? Tijd om te calculeren. Tegelijkertijd ondersteun je verschillende projecten, zoals de bouw van een DHL of Sommerset distributiehal: jij regelt dat alle benodigde materialen er zijn. Project opgeleverd? Dan start jouw nacalculatie. Als blijkt dat jouw eerdere werk klopt, ga jij met een voldaan gevoel naar huis. Trends en ontwikkelingen volg jij op de voet om altijd mee te blijven denken.

Wie ben jij?

Bij jou staan de puntjes altijd op de i. Nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend. Dat lukt door een strakke planning te voeren. Ook al ga jij lekker op geplande werkzaamheden, je verandert net zo makkelijk van koers als dat moet. We verwachting niet dat je een spagaat kunt maken, maar wel dat je flexibel met je werk omspringt. Samen resultaat behalen, daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Je bent dan ook gedreven en betrokken bij collega's. Want samen boek je succes.

Hoe jouw dag eruitziet?

 1. Het is 7.45 uur. Samen met je collega's drink je een kopje koffie en bespreek je het weekend. Wanneer de chauffeurs en machinisten op de wagen klimmen, start jij de computer op. De eerste offerteaanvragen staan al voor je klaar
 2. Je onderzoekt en analyseert de aanvragen grondig, inclusief tekeningen en bestek.
 3. 's Middags zoeken de collega's elkaar op voor de lunch. Neem je eigen eten mee of staan er frietjes op het menu?
 4. Na de lunch verplaats jij je naar projectlocaties om het plangebied te analyseren. Check? Dan start het calculeren.
 5. Tussentijds ben je bezig met de werkvoorbereiding van lopende projecten en nacalculatie van afgeronde projecten. Als alles klopt, sluit jij tegen 17.00 uur met een voldaan gevoel de werkdag af.

 

Wij rekenen op jou!

Solliciteer nu!

Grondwerker GWW

Wil jij het grootste deel van je werkzaamheden bezig zijn in de buitenlucht? Wil jij zowel onder als boven de grond aan de slag gaan met diverse werkzaamheden zoals het aanleggen van een nieuwe rioleringen, bestratingswerkzaamheden of de eerste stap zetten in grote projecten door te ondersteunen bij het bouwrijp maken van bouwgronden?

Voor Driessen Grondwerken zoeken wij een enthousiaste grondwerker. 

Je bent als grondwerker een onmisbare schakel in tal van bouw- & natuur- projecten waarbij vakmanschap, inzicht en teamwork belangrijke vaardigheden zijn!

 

Wij vragen:

 • Rijbewijs B(E)
 • VCA gecertificeerd of bereid dit te behalen
 • De bereidheid om bij uitstek op zaterdag- en avonddienst te werken
 • Inzet, enthousiasme en servicebereidheid

Voor informatie kun je gerust contact opnemen met Marc Driessen tel. 06-15064806 of e-mail via: m.driessen@driessen-horst.nl.

Wanneer je je woord geeft, dan hou je je daar aan