Werken bij
Driessen Groep

Werken Bij

Wij zijn een stabiel groeiend familiebedrijf en zijn vrijwel altijd op zoek naar personele versterkingen: Chauffeurs, machinisten, monteurs en stagiairs. Wij zijn er trots op dat veel van onze medewerkers lang trouw blijven aan Driessen en waarderen het ontzettend dat zij er elke dag weer voor kiezen om met ons te werken.

Werken bij Driessen Grondwerken

Werken bij Driessen Grondwerken is als thuiskomen. In ons familiebedrijf staat de deur altijd open en kennen we elkaar. En dat voor al tachtig jaar. Een extra stap zetten voor de ander vinden we heel normaal. Hoewel de sfeer gemoedelijk en ‘klein’ voelt, is Driessen Grondwerken een grote speler in de markt. Omdat we iedereens krachten waarderen, werken we niet met afdelingen. Al onze 45 medewerkers zijn betrokken bij projecten en zetten zich ervoor in. Iedereen weet wat er speelt.

Onze collega's maken Driessen Grondwerken tot wat het is. Samen de dag starten met een kop koffie, elkaar opzoeken met de lunch en de week afsluiten met elkaar is bij ons vaste prik. Daarnaast zoeken we elkaar vaker op om in een sociale setting bij te kletsen. Denk aan barbecues in de bouwvak, de jaarvergadering na de kerstvakantie en andere spontane activiteiten die collega's oppakken. Driessen Grondwerken, dat zijn we samen.

 

Goede medewerkers zijn goud waard

Wij geloven dat wanneer mensen de ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien, ze die ook pakken. De persoonlijke groei van onze individuele medewerkers heeft er toe geleid dat wij als bedrijven hebben kunnen groeien en dat nog altijd doen. Hier hebben wij ons team voor te danken. 

Doordat wij actief zijn in verschillende industrieën en werkgebieden, vinden wij bijna altijd een uitdaging die bij jou past. Velen van onze medewerkers hebben dan ook een nieuwe ‘baan’ gekregen, zonder het bedrijf te verlaten. Je kunt doorgroeien naar een andere functie, maar je kunt ook afbouwen bij ons. Intern is er ontzettend veel mogelijk.

Wij zoeken mensen die meer in hun mars hebben en op zoek zijn naar complexe uitdagingen. Binnen Driessen hebben wij, door onze diversiteit aan projecten altijd een leuke aanbieding voor je. Je moet je werk met passie verrichten straalt dit ook uit. Om bij het Driessen team te passen moet je energie krijgen van de uitdagingen van de klant en drie stappen vooruit denken. Verder staat bij ons eerlijkheid voorop. Afspraak is afspraak. Ben jij een man of vrouw van je woord?

Wij bieden jou

 • Verantwoordelijkheid en uitdaging
 • Een voltijd of deeltijd functie
 • Complexe transportvraagstukken
 • Groeikansen en scholing
 • Goed uitgeruste werkplaats
 • Flexibiliteit en afwisseling
 • Goed salaris en prima regeling voor overwerk
 • Geen baan, maar een loopbaan

Til jij Driessen naar een hoger niveau?

Meer weten?

Wij zoeken nieuwe collega’s die verantwoordelijkheid verwachten en energie krijgen van de uitdagingen van onze klanten. Collega’s die passen binnen de Driessen cultuur, mensen die hun bedrijfskleding met trots dragen, zelfs op vrije dagen.

Genoeg over ons. Wij zijn benieuwd naar jou. 

Laten we kennis maken!

Openstaande vacatures Driessen

Uitvoerder GWW

Jij vindt …

… het fantastisch om dagelijks de verantwoordelijkheid te hebben op diverse uitdagende projecten. Jij zorgt ervoor dat projecten binnen de geplande periode, budgetten en kwaliteitsnormen worden voltooid. Jij bent de schakel tussen de werkvoorbereiding en de werkvloer, dat maakt jou onmisbaar en dat voel je. We nemen je serieus, betrekken je bij belangrijke beslissingen. Je wordt onderdeel van een team van 3 uitvoerders. Er wordt bij ons hard gewerkt en flink gelachen: we zijn een team op en buiten de werkvloer.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een mbo of hbo-werk- en –denkniveau met een achtergrond in civiele techniek, cultuurtechniek of bouwkunde; 2 jaar werkervaring is een pre.

En de arbeidsvoorwaarden? Die zijn meer dan goed:

 • aantrekkelijk maandsalaris in overleg, afhankelijk van je ervaring;
 • pensioenregeling volgens de Cao Transport en Logistiek;
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen op fulltimebasis;
 • 8 procent vakantiegeld;
 • laptop en werktelefoon;
 • doorgroei- en studiemogelijkheden;
 • tijdelijk contract met uitzicht op vast contract.
 • lease auto van de zaak

Als calculator/werkvoorbereider …

… zorg jij voor werk voor jouw collega's. Als een project is binnengehaald ga je samen met de werkvoorbereiding de juiste combinaties zoeken. Je ziet al helemaal voor je hoe je tot het ultieme resultaat kunt komen. Dat doe je van achter je computer, als op de projectlocaties. Jij bent de verantwoordelijke op kleine projecten, maar ook voor grote projecten als een groot distributiecentrum of een nieuwbouwwijk. Jij draagt zorg voor de projectplanning en regelt dat alle benodigde materialen er zijn. Als de opdrachtgever tevreden is, ga jij met een voldaan gevoel naar huis. Trends en ontwikkelingen volg jij op de voet om altijd mee te blijven denken.

Wie ben jij?

Bij jou staan de puntjes altijd op de i. Nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend. Dat lukt door een strakke planning te voeren en te hanteren. Een kloppende planning is voor jou belangrijk maar je verandert net zo makkelijk van koers als dat moet. We verwachten niet dat je een spagaat kunt maken, maar wel dat je flexibel met je werk omspringt. Samen resultaat behalen, daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Je bent dan ook gedreven en betrokken bij collega's. Want samen boek je succes.

Hoe jouw dag eruitziet?

 1. Het is 6.45 uur. Samen met je collega's drink je een kopje koffie en bespreek je het weekend. Wanneer de chauffeurs en machinisten op de wagen klimmen, start jij de computer op. Jij controleert een aantal bestellingen en maakt eerst een rondje langs je projecten.
 2. Je onderzoekt en analyseert de bouwtekeningen, je vindt een uitdaging op het werk en zoekt samen naar de juiste oplossing.
 3. Na de lunch verplaats jij je naar projectlocaties om het projectgebied van een nieuwbouwproject te analyseren. Check? Dan start je met de planning en begin je met het maken van meldingen.
 4. Tussentijds ben je bezig met de werkvoorbereiding van jouw lopende projecten en nacalculatie van afgeronde projecten. Als alles klopt, sluit je met een voldaan gevoel de werkdag af.

 

Wij rekenen op jou!

Solliciteer nu!

Vakman / Allround GWW (Grond-/Weg-/Waterbouw)

Jij vindt …

… het fantastisch om dagelijks de verantwoordelijkheid te hebben op de bouwplaats bij diverse uitdagende projecten. Jij bent het aanspreekpunt van de planning en uitvoerders en zorgt ervoor dat er aan de kwaliteitsnormen wordt voldaan. Jij kunt de schakel zijn tussen de werkvoorbereiding en de werkvloer, dat maakt jou onmisbaar en dat voel je. We nemen je serieus, betrekken je bij beslissingen. Je wordt onderdeel van een team. Er wordt bij ons hard gewerkt en flink gelachen: we zijn een team op en buiten de werkvloer.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een mbo-werk- en –denkniveau met een achtergrond in de bouw, agrarische sector of hovenier. Werkervaring is een pre.
 • Rijbewijs B(E), of bereid dit te halen
 • VCA gecertificeerd, of bereid dit te halen 

Binnen Driessen Grondwerken zijn de mogelijkheden tot scholing erg breed en divers. Wij kunnen starters ook ondersteunen in een opleiding tot Vakman / Allround GWW.

En de arbeidsvoorwaarden? Die zijn meer dan goed:

 • aantrekkelijk maandsalaris;
 • pensioenregeling volgens de Cao Transport en Logistiek;
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen op fulltimebasis;
 • 8 procent vakantiegeld;
 • werktelefoon;
 • doorgroei- en studiemogelijkheden;
 • tijdelijk contract met uitzicht op vast contract.

 

Als Vakman / Allround GWW…

… help jij bij het realiseren van projecten. Jij gaat buiten onder assistentie van een modern wagen en machinepark het werk uitvoeren. Dat doe je niet alleen, dat doen we samen. Van werkvoorbereiding tot uitvoering, iedereen draagt bij aan een kwalitatieve oplevering. Of dit nu is bij de aanleg van een groot distributiecentrum of een nieuwbouwwijk, jij draait er je hand niet voor om. Tijdens de uitvoering beeld je je al helemaal in hoe het eruit komt te zien. Je ziet al helemaal voor je hoe je tot het ultieme resultaat kunt komen. Als de opdrachtgever tevreden is, ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Wie ben jij?

Jij bent gemotiveerd en enthousiast. Jij maakt liever je handen vuil dan werken vanuit een kantoortje. Je bent nauwkeurig en kan mensen motiveren. Voor jou is vakmanschap, inzicht en teamwork erg belangrijk. Een strakke planning is voor jou belangrijk maar je verandert net zo makkelijk van koers als dat moet. We verwachten niet dat je een spagaat kunt maken, maar wel dat je flexibel met je werk omspringt. Samen resultaat behalen, daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Je bent dan ook gedreven en betrokken bij collega's. Want samen boek je succes.

Werken bij Driessen Grondwerken

Werken bij Driessen Grondwerken is als thuiskomen. In ons familiebedrijf staat de deur altijd open en kennen we elkaar. En dat voor al ruim tachtig jaar. Een extra stap zetten voor de ander vinden we heel normaal. Hoewel de sfeer gemoedelijk en ‘klein’ voelt, is Driessen Grondwerken een grote speler in de markt. Omdat we ieders krachten waarderen, werken we niet met afdelingen. Al onze 45 medewerkers zijn betrokken bij projecten en zetten zich ervoor in. Iedereen weet wat er speelt.

Onze collega's maken Driessen Grondwerken tot wat het is. Samen de dag starten met een kop koffie, elkaar opzoeken met de lunch en de week afsluiten is bij ons vaste prik. Daarnaast zoeken we elkaar vaker op om in een sociale setting bij te kletsen. Denk aan barbecues in de bouwvak, de jaarvergadering na de kerstvakantie en andere spontane activiteiten die collega's oppakken. Driessen Grondwerken, dat zijn we samen.

Werken bij Driessen, grond tot nadenken!

Solliciteer nu!

Wanneer je je woord geeft, dan hou je je daar aan