Driessen Groep staat garant voor kwaliteitswerk. Zoals u dat van ons mag verwachten heeft veiligheid altijd prioriteit nummer 1. Veiligheid voor u, voor de weggebruikers en natuurlijk voor onze chauffeurs. Wij onderscheiden ons op de volgende punten: 

  • U werkt altijd met een vaste planner, zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u altijd meteen de juiste persoon bereiken.
  • Wij ontzorgen u in het gehele traject door alles te faciliteren; van het aanvragen van de vergunning tot aan de aflevering van uw product.
  • Dankzij de omvang van ons wagenpark kunnen we ons uiterst flexibel opstellen. Er zijn altijd mensen beschikbaar om u snel en goed te helpen met uw transportuitdaging.
  • Wij dragen zorg voor het totaalpakket aan materieel, integratie van intern- en extern transport met binnenladers, binnenladerpallets en rangeercombinaties.
  • Wij transporteren niet van A naar B, maar van A naar Z, dankzij onze jarenlange ervaring met gecombineerd vervoer (vrachtauto – binnenvaart – zeevaart) nemen wij verantwoordelijkheid voor het volledige transportvraagstuk.
  • Wij denken met u mee en optimaliseren en innoveren de volledige goederenstroom, dat bespaart u tijd én transportkosten.

Meedenken in het kwadraat 

Wij proberen op alle mogelijke manieren waarde toe te voegen voor onze klanten. Dat doen wij door mee te denken tot in het extreme. 

Wij vragen ons altijd af: Wat wil onze klant nu echt? Wat is het einddoel? Wij nemen uw doel ter harte en maken daar vervolgens ons doel van. Wij stellen ons in de tijdsplanning altijd flexibel op.

Afspraak is afspraak

Er is één ding dat wij nog belangrijk vinden dan flexibiliteit: afspraken nakomen. Wij zijn mannen en vrouwen van ons woord, daar kunt u van op aan. 

Eerlijkheid gaat bij ons boven alles. Dit is dan ook de belangrijkste karaktereigenschap die wij eisen van onze medewerkers

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.