Innovaties voor
onze klanten

Innovaties voor onze klanten

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief hoogstaande en innovatieve partner te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen. Niet alleen zodat onze partners kosten besparen door efficiënter te kunnen werken, maar ook voor een duurzame sector. Wij werken win-win-win, door waarde toe te voegen voor onze klanten, voor onszelf en voor het milieu.

Van mal tot montage bij diverse klanten

Wij transporten geen producten van A naar B, maar innoveren en optimaliseren de volledige goederenstroom. Het zit in ons DNA om altijd te zoeken naar kansen en innovaties in de volledige keten. Dit leidt tot efficiëntere vervoers- en goederenstromen, productievere transportsystemen en bespaart energie en brandstof. Zo hebben wij in samenwerking met diverse leveranciers het binnenladertransport voor prefab betonelementen volledig geïnnoveerd: van mal tot montage. Dit bespaart onze klant elke dag enorm op handlingkosten en reduceert doorlooptijden. 

Zo hebben wij in samenwerking met Langendorf voor meerdere klanten het binnenladertransport voor prefab betonelementen volledig geïnnoveerd, van mal tot montage.

Beladingsconfigurator

Driessen Speciaaltransport is bezig met de ontwikkeling van een configurator, hiermee kunnen we in de toekomst vrachtwagens efficiënter beladen. Ook onze klanten kunnen met deze configurator precies zien, hoe ze de laadruimte in hun vrachtwagens optimaal kunnen benutten. Dankzij dit systeem kunt u in bepaalde situaties de beladingsgraad met 10-20% verhogen.

Ontwikkeling lichtgewicht oplegger

In onze continue zoektocht naar brandstofbesparing en hogere efficiëntie, hebben wij opleggers ontwikkeld die 2.500 kilo lichter zijn. Dit resulteert in een hogere beladingsgraad van 14-22% ten opzichte van de conventionele opleggers.

Heeft u interesse in één of meerdere van deze innovaties? Of wilt weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Fred Driessen: 077-3978003.

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.