Afvalcontainers

Afvalcontainers

Bij Driessen nemen wij ook grotere hoeveelheden afval in. Voor deze hoeveelheden afval kunt u bij ons ook terecht voor afvalcontainers.

Afvalcontainers in Noord-Limburg

Afvalmanagement is een belangrijk onderdeel van het leven in een gemeenschap. Het is van groot belang dat afval op een verantwoorde en efficiënte manier wordt opgehaald en verwerkt. Het verantwoorde aspect heeft de laatste jaren een belangrijkere rol gekregen, daar waar er vroeger alles zomaar weggegooid werd, wordt er nu gekeken naar recycling van de afvalproducten. Daarom heeft afval voor ons een hele nieuwe betekenis gekregen en kijken we er meer naar de mogelijkheden om uw afval om te kunnen zetten naar nieuwe grondstoffen. 

Het plaatsen van afvalcontainers in Horst aan de Maas en omgeving is een eenvoudig proces. Er zijn verschillende soorten afvalcontainers beschikbaar, zoals grofvuilcontainers, bouw- en sloopafval, puincontainers, houtcontainers, groenafvalcontainers en containers voor zand of grond. Bij het plaatsen van een container is het belangrijk om te weten welk type afval er in de container zal worden gedeponeerd en de hoeveelheid in verband met de grootte van de container.

Neem contact op met onze planning om de mogelijkheden te bespreken of voor meer informatie. 

Afvalcontainer plaatsen

Meer afval? Dan komen wij graag een container brengen die voldoet aan jouw eisen. Containers zijn  beschikbaar in de volgende maten:

  • 6 m³
  • 10 m³
  • 12 m³
  • 15 m³
  • 18 m³
  • 30 m³
  • 40 m³

Met al uw vragen kunt u contact opnemen met 077-3978002 of stuur een mail naar grondwerken@driessen-horst.nl. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden, informatie of advies. 

ANGY-1520.jpg
ANGY-1513-transparent.png

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.