Ons team,
onze kracht

Ons team, onze kracht

Dankzij de inzet van ons team zijn wij in al die jaren uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van grond- en sloopwerken. Wij geloven dat wanneer mensen die ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien, ze die ruimte ook durven te pakken. De persoonlijke groei van onze individuele medewerkers heeft er toe geleid dat wij als bedrijven hebben kunnen groeien en dat nog altijd doen.

Werken bij Driessen

Denk jij te passen bij ons bedrijf en wil jij onze organisatie versterken? Lees verder over wat Werken bij Driessen inhoudt.

Werken bij Driessen

Omdat wij geloven in een persoonlijke aanpak, heeft u als klant altijd te maken met een vaste contactpersoon. Maak daarom kennis met onze planners.

Wat is werken bij Driessen?

Werken bij Driessen Grondwerken is als thuiskomen. In ons familiebedrijf staat de deur altijd open en kennen we elkaar. En dat voor al tachtig jaar. Een extra stap zetten voor de ander vinden we heel normaal. Hoewel de sfeer gemoedelijk en ‘klein’ voelt, is Driessen Grondwerken een grote speler in de markt. Omdat we iedereens krachten waarderen, werken we niet met afdelingen. Al onze 45 medewerkers zijn betrokken bij projecten en zetten zich ervoor in. Iedereen weet wat er speelt.

Onze collega's maken Driessen Grondwerken tot wat het is. Samen de dag starten met een kop koffie, elkaar opzoeken met de lunch en de week afsluiten met elkaar is bij ons vaste prik. Daarnaast zoeken we elkaar vaker op om in een sociale setting bij te kletsen. Denk aan barbecues in de bouwvak, de jaarvergadering na de kerstvakantie en andere spontane activiteiten die collega's oppakken. Driessen Grondwerken, dat zijn we samen.

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.