combex-huisstijl-nieuw-small.jpg

PERSBERICHT | 08 SEPTEMBER 2022

Combex Bouwlogistiek en Driessen Speciaaltransport onder één naam verder
Eén sterk merk in bouwlogistiek: Combex

Eastermar, 8 september 2022. Combex Bouwlogistiek en Driessen Speciaaltransport zetten een volgende stap in hun samenwerking en gaan onder één naam verder: Combex.

De gezamenlijke kernwaarden van beide bedrijven hebben geleid tot een nieuwe huisstijl die de rol als sterke (internationale) speler, leidend door zijn expertise, capaciteit en flexibiliteit in bouwlogistiek weerspiegelt.

 In 2021 bundelden Combex Bouwlogistiek en Driessen Speciaaltransport hun krachten, na de overname van Driessen Speciaaltransport door AB Transport Group. Beide bedrijven hebben veel kennis en ervaring in het transport van (prefab) beton- en bouwmaterialen en exceptioneel vervoer. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de integratie en optimalisatie van processen om nog beter in te kunnen spelen op de groeiende en veranderende vraag vanuit de markt. Vanaf nu doen beide bedrijven dat onder één naam: Combex. Met een nieuw logo dat is ontwikkeld vanuit de gezamenlijke kernwaarden: Onze trots, Alleen samen, Veiligheid voorop, Gewoon doen en Eigen koers.

Combex is in Nederland, België en Duitsland dé partner in bouwlogistiek, die een totaaloplossing levert voor maatwerktransport. Efficiënt, flexibel, duurzaam en verzekerd van continuïteit door kennis, data en eigen wielen. 

Combex directeur Frank van Kerkhof: 
”Deze bundeling van krachten stelt ons nog beter in staat om onze bestaande en toekomstige partners te bedienen. Dit doen we vanuit één naam, één visie en één team! De combinatie van capaciteit en flexibiliteit helpt ons om onze dienstverlening naar onze partners continu te verbeteren en onze betrokken medewerkers een uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden.”

Driessen Grondwerken blijft een zelfstandig bedrijf en is geen onderdeel van AB Transport Group.

===========================================================================================================================
===========================================================================================================================

PERSBERICHT

AB Texel Group verstevigt positie in bouwlogistiek
COMBEX Bouwlogistiek en Driessen Speciaaltransport bundelen krachten

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.