Over
Driessen Groep

Over Driessen Groep

Driessen Grondwerken, sinds 1942 uw partner 
in grond- en sloopwerken en recycling.

Historie familiebedrijf Driessen

Driessen werd in 1942 als eenmanszaak opgericht door Bert en Wies Driessen, met paard en wagen werden de eerste vrachten vervoerd. Kort na de oorlog werd de aanspan ingeruild voor een gebruikte Dodge-truck van het Amerikaanse leger. De modernisatie zette door en rond 1960 werd de schop vervangen door een graafmachine. Snel daarna kwam de eerste werknemer in dienst: De groei van Driessen Transport werd doorgezet.

Gegroeid tot over de landsgrenzen

Ruim 78 jaar later beschikt Driessen Groep over een prachtig, modern machinepark, honderden tevreden partners en meer dan 120 medewerkers. In al die jaren is Driessen Groep uitgegroeid tot een innovatieve organisatie en speler in grondwerken en recycling. Driessen Groep is echter altijd een familiebedrijf gebleven. Een familiebedrijf waar de klant nog altijd centraal staat. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen onze zakelijke partners of particuliere klanten.

Al vanaf hun 6e verjaardag hielpen ze mee, maar sinds 2003 is het bedrijf ook in handen van deze derde generatie Driessen; de neven Fred en Marc. Het team heeft Driessen Groep uitgebouwd tot wat het nu is: Een gevestigde naam in grondwerken in de breedste zin van het woord. 

Een nieuw hoofdstuk 

 

 

 

Inmiddels is er begonnen aan een nieuw hoofdstuk aagebroken binnen de Driessen Groep. Eind 2022 is Driessen Speciaaltransport volledig overgenomen door AB-Texel groep en gaat verder onder de naam Combex Bouwlogistiek. De naam Driessen vertrekt niet uit de regio, deze gaat namelijk verder in het grondverzet en de recycling.

 

 

Driessen Grondwerken

Driessen Grondwerken verzorgt grondwerk voor bedrijven, overheden en particulieren. Het dienstenpakket bestaat uit sloopwerkzaamheden, recycling, bodemsanering, tanksanering, grondverbetering, bestratingen, infiltratiesystemen en groenvoorziening. Driessen Grondwerken is met name actief in woningbouw, utiliteitsbouw, weg- en waterbouw en cultuurtechnische werken. Dankzij het uitgebreide machine- en wagenpark en kundige medewerkers kan Driessen klanten uit alle sectoren helpen. Het ontzorgen van opdrachtgevers met flexibele, betrouwbare service en kwaliteitswerk is bij Driessen Grondwerken altijd prioriteit nummer één.

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.