Over
Driessen Groep

Over Driessen Groep

Driessen Groep, sinds 1942 uw partner 
in speciaaltransport, grond- en sloopwerken en recycling.

Historie familiebedrijf Driessen

Driessen werd in 1942 als eenmanszaak opgericht door Bert en Wies Driessen, met paard en wagen werden de eerste vrachten vervoerd. Kort na de oorlog werd de aanspan ingeruild voor een gebruikte Dodge-truck van het Amerikaanse leger. De modernisatie zette door en rond 1960 werd de schop vervangen door een graafmachine. Snel daarna kwam de eerste werknemer in dienst: De groei van Driessen Transport werd doorgezet.

Gegroeid tot over de landsgrenzen

Gegroeid tot over de landsgrenzen

Vandaag, ruim 78 jaar later beschikt Driessen Groep over een prachtig, modern machinepark, honderden tevreden partners en meer dan 120 medewerkers. In al die jaren is Driessen Groep uitgegroeid tot een innovatieve organisatie en internationale speler in speciaaltransport, grondwerken en recycling. Driessen Groep is echter altijd een familiebedrijf gebleven. Een familiebedrijf waar de klant nog altijd centraal staat. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen onze zakelijke partners of particuliere klanten.

Al vanaf hun 6e verjaardag hielpen ze mee, maar sinds 2003 is het bedrijf ook in handen van deze derde generatie Driessen; de neven Fred en Marc. Het team heeft Driessen Groep uitgebouwd tot wat het nu is: Een gevestigde naam in het transport van prefab betonelementen en in grondwerken in de breedste zin van het woord. Driessen Groep bestaat dan ook uit twee bedrijven: Driessen Speciaaltransport BV en Driessen Grondwerken BV.

Driessen Speciaaltransport

Ongeacht de exceptionele vormen en gewichten van uw producten: wij zorgen dat uw product op de juiste tijd op de juiste plaats komt. Dankzij ons uitgebreid en modern wagenpark kunt u met al uw transportuitdagingen bij ons terecht. Driessen Speciaaltransport is met name actief in het transport van prefab betonelementen in de Benelux, Duitsland en Engeland. Met dagelijks ± 85 trekkende eenheden en ruim 190 opleggers onderweg wordt voor ruim 45 verschillende betonfabrieken het transport verzorgd, in binnen- en buitenland.

Driessen Grondwerken

Driessen Grondwerken verzorgt grondwerk voor bedrijven, overheden en particulieren. Het dienstenpakket bestaat uit sloopwerkzaamheden, recycling, bodemsanering, tanksanering, grondverbetering, bestratingen, infiltratiesystemen en groenvoorziening. Driessen Grondwerken is met name actief in woningbouw, utiliteitsbouw, weg- en waterbouw en cultuurtechnische werken. Dankzij het uitgebreide machine- en wagenpark en kundige medewerkers kan Driessen klanten uit alle sectoren helpen. Het ontzorgen van opdrachtgevers met flexibele, betrouwbare service en kwaliteitswerk is bij Driessen Grondwerken altijd prioriteit nummer één.

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.