Bodemsanering

Bodemsanering

Wanneer u te maken heeft met verontreinigde grond kan een bodemsanering vereist zijn. De eisen op het gebied van bodemsanering en aan het gebruik en transport van grond en zand worden steeds strenger. 

Wij adviseren u om snel contact op te nemen wanneer u te maken heeft met vervuilde grond. Een gedegen bodemonderzoek door een gespecialiseerd bedrijf als Driessen Grondwerken kan verdere problemen voorkomen. Driessen Grondwerken gebruikt diverse methoden en saneertechnieken. 

Wat voor u de beste saneringstechniek is hangt af de volgende factoren: 

  • De ernst, aard en plaats van de vervuiling
  • De toekomstige functie van de grond (wonen, landbouw, industrie)
  • Uw budget en eventuele subsidie

Certificaten bodemsanering

Driessen Grondwerken is gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001, 2000 en voor het uitvoeren van bodemsanering volgens SIKB BRL 7000 met protocol BRL 7001.

Werkwijze

Driessen Grondwerken werkt in het geval van vervuilde grond met milieukundige begeleiding. Het afgraven van de plek en het afvoeren van de grond zijn werkzaamheden die uitsluitend in eigen beheer worden uitgevoerd. De verontreiniging wordt verwijderd en/of geïmmobiliseerd, alvorens de schone grond wordt teruggeplaatst. Wij vinden het belangrijk om goed werk op te leveren. Zo goed, dat het lijkt alsof er helemaal niets is gebeurd.

Voor het uitvoeren van een bodemsanering of voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met onze specialist Jeroen Slot: 077-3978011

U kunt ons uiteraard ook via mail bereiken op grondwerken@driessen-horst.nl.

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.