Grondwerken

Grondwerken

Driessen Grondwerken is een gespecialiseerd grondverzetbedrijf met ruime ervaring in uiteenlopende grondwerk projecten: woningbouw, utiliteitsbouw, weg- en waterbouw en cultuurtechnische werken. Wij werken voornamelijk voor bedrijven en overheden, maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Driessen Grondwerken

Dankzij ons uitgebreide en moderne machine- en wagenpark en kundige medewerkers kunnen wij klanten uit alle sectoren helpen. Het ontzorgen van opdrachtgevers met flexibele, betrouwbare service en kwaliteitswerk, is bij Driessen Grondwerken altijd prioriteit nummer één.

 

Onze medewerkers zijn geschoold en gecertificeerd in diverse branchegerichte opleidingen en cursussen. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen we hen met trots experts noemen in de sector. Door continue bijscholing blijven zij op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen en innovaties stellen we ook graag beschikbaar voor ons personeel. 

Onze werkzaamheden vinden grotendeels plaats in de gemeenten Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray. Natuurlijk zetten wij onze vakkennis graag in buiten deze regio’s. Ons verzorgingsgebied kent namelijk, net als onze inzet, geen grenzen.

Ons dienstenpakket

Meer informatie

Heeft u nog een vraag of wilt u graag meer informatie? Wij staan altijd voor u klaar. 

Bent u op zoek naar één van onze medewerkers, neem dan gerust contact op via Team Grondwerken of bel direct: 077-3978002

Bekijk ons wagenpark

Wij zien het als onze plicht om een kwalitatief  hoogstaande en innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.