Speciaaltransport

Speciaaltransport

Driessen Speciaaltransport b.v. verzorgt dagelijks de meest uiteenlopende transporten. Een groot aantal eenheden is actief in het transport van prefab beton in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid pakket aan transportmiddelen: vlakke trailers, semidiepladers, kuipladers, extra lange binnenladers, eventueel voorzien van superlage vloeren. Elementhoogtes tot 425cm kunnen door ons rechtop getransporteerd worden. Zijn uw producten nog hoger / breder, dan kan met een semi-dieplader met hydraulische schuinstelling zelfs tot 5,0m hoogte / 10,0m lengte getransporteerd worden! Voor de langere prefab-produkten beschikken we over diverse uitschuiftrailers, tot maximaal 36 m lengte!

Verder houdt Driessen Speciaaltransport zich bezig met (zelfrijdend) materieeltransport. Dit transport vindt voornamelijk plaats met (semi-)diepladers met oprijbruggen. Zelfrijdend materieel met gewichten tot 45 ton kan door ons probleemloos getransporteerd worden!
Op verzoek van de klant kunnen opleggers, voorzien van een kraan ingezet worden. Kraanopleggers variëren bij Driessen Speciaaltransport in capaciteit van 15,0 tm tot 35 tm. De 35 tm-kraan is geplaatst op een uitschuifbare semi-dieplader en is hierdoor multifunctioneel. Gewichten tot 7,5 ton en lengtes tot 18,0m kunnen door ons probleemloos zelf geladen worden. Ook voor het vervoer van materiaalcontainers en schaftketen hebben wij een passende oplossing. 20ft Materiaalcontainers met een gewicht tot 14 ton kunnen door onze containerzijladers probleemloos zelf geladen en gelost worden.
Transporten van (zelfrijdend) materieel vinden plaats in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittanië.

Tenslotte verzorgt Driessen Speciaaltransport het transport van machines, staal en staalconstructies. Deze transporten worden door ons uitgevoerd door geheel west Europa, al dan niet in combinatie met de vereiste ontheffingen.

Indien de maximale afmetingen of gewichten overschreden worden draagt Driessen Speciaaltransport zorg voor routeverkenning, ontheffingen en particuliere begeleiding om uw producten goed en veilig op de plaats van bestemming af te leveren. Verder zijn bij Driessen Service & Techniek b.v. voortdurend 2 mensen werkzaam die zich bezig houden met ontwikkeling van nieuw materieel en nieuwe technieken ten dienste van o.a. Driessen Speciaaltransport. Hierdoor kunnen wij zeer snel en passend inspelen op uw specifieke transportproblemen.

Driessen Speciaaltransport is een betrouwbare partner die met haar jarenlange ervaring in uitzonderlijk vervoer voor iedere vorm van transport een passende oplossing kan bieden.

 1. Binnenlader transport
 2. Diagonaal transport
 3. Kuiplader transport
 4. Zijlader transport
 5. Lengte transport
 6. Bouwmaterialen
 7. Staaltransport
 8. Materieeltransport
 9. Uitzonderlijk vervoer

foto's

Binnenlader vervoer (Klik voor een grote weergave) Binnenlader beton (Klik voor een grote weergave) Binnenlader (Klik voor een grote weergave) Binnenladerpalet (Klik voor een grote weergave) Binnenlader transport (Klik voor een grote weergave) diagonaal transport (Klik voor een grote weergave) diagonaal transport (Klik voor een grote weergave) diagonaal transport (Klik voor een grote weergave)

contact

Driessen speciaaltransport b.v.

 • 077-3978003 (Fred Driessen)
 • 077-3978004 (Planning, Alex Willems)
 • 077-3978006 (Johny Berkvens)
 • 077-3978013 (Planning, Nout Ruijten)
 • 077-3978014 (Planning, Luuk Wijsman)
 • 077-3978015 (Planning, Ivo Verstraaten)
 • 077-3978009 (Administratie, Nicole Verlinden, Yvonne van den Brandt)
 • transport@driessen-horst.nl
TimoCom ID: 031007
NederlandsDeutsch
login - binnenlader - bodemsanering - korrelmix - sitemap - disclaimer - in herinnering...
Driessen op Facebook