Algemeen

Recycling

Algemeen

Voor recycling van diverse afvalstoffen bent u bij Driessen aan het juiste adres. Op onze locatie Hamweg 6 (tegenover Interchalet, aan de overkant van de A73) te Horst kunt u hiervoor terecht. Voor meer informatie: recycling@driessen-horst.nl of tel. 077-3988540.

 

als u uw aanhanger of vrachtwagen gelost wilt hebben door ons dan geef eerst even een belletje zodat we kunnen kijken of we tijd hebben, het kan zijn dat onze werkzaamheden het niet toe laten om u direct te helpen of helemaal niet die dag. 

voor het laden van zand of gebroken puin geldt dat eigen vervoer voor gaat, we zullen u hoe dan ook zo snel mogelijk laden 

 

foto's

Uitzonderlijk vervoer (Klik voor een grote weergave) Korrelmix (Klik voor een grote weergave) Sloop te Baarlo (Klik voor een grote weergave) Transport van bouwmaterieel (Klik voor een grote weergave) lengte transport (Klik voor een grote weergave) aanleg paardencrossbaan park peelbergen iov gemeente horst 2 (Klik voor een grote weergave) Schwertransporte (Klik voor een grote weergave) Wand 18,0m (Klik voor een grote weergave)
NederlandsDeutsch
login - binnenlader - bodemsanering - korrelmix - sitemap - disclaimer - in herinnering...
Driessen op Facebook