Over Driessen

Contact

Over Driessen

Onze onderneming werd in 1942 opgericht door de heer Hubert Driessen en heeft zich in 70 jaar ontwikkeld tot een innovatieve organisatie waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Zo beschikt Driessen over volledig op de wensen van klant uitgerust materieel t.b.v. speciaal transport, over een uitgebreid dienstenpakket m.b.t. grondwerken, over spoorkranen met een uitgebreid pakket aan hulpstukken en over een goed uitgeruste garage en wassstraat voor onderhoud en service.

Wij zien het als onze opdracht een kwalitatief hoogstaande innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.
Tegelijkertijd streven wij ernaar om al onze medewerkers de kansen te bieden om hun eigen capaciteiten volledig te kunnen ontplooien.

Wij hopen dat de informatie op deze website u ertoe zal bewegen om onze vormen van dienstverlening toe te passen voor uw commerciële doelstellingen.

foto's

opzetten depot grond sevenum 2 (Klik voor een grote weergave) kuip transport (Klik voor een grote weergave) Erdbauarbeiten (Klik voor een grote weergave) ROC Mondriaan den Haag (Klik voor een grote weergave) Baustoffe (Klik voor een grote weergave) Innenlader (Klik voor een grote weergave) Schrägbock (Klik voor een grote weergave) portaalbakje plaatsen ook mogelijk (Klik voor een grote weergave)
NederlandsDeutsch
login - binnenlader - bodemsanering - korrelmix - sitemap - disclaimer - in herinnering...
Driessen op Facebook